Az aggregátorra, más néven áramfejlesztőre akkor van szükség mikor egyéb munkálatokat lakott területen kívül végeznek, vagy éppen elment az áram, ilyenkor – a nevéből adódóan is – áramot termel. De nem muszáj a használatához komolyabb munkálatokat végezni, elég ha mondjuk egy tó partján horgásznánk, vagy a családdal töltenénk egy hosszabb hétvégét a természet lágy ölén, jól jön, hogy ha tudunk áramot generálni.

Típusok

Meghajtás szerint:

 • gáz (csak     és kizárólag nyílt területen lehet használni    

 • dízel

 • benzin (zárt     térben is használható

 • vegyes (gáz     és benzin)
 • Működtetése bár nem bonyolult mégis nagy odafigyelést igényel, mivel bármikor megtörténhet egy váratlan malőr, bármi féle probléma. Nagyon fontos, hogy tudatosan olyan áramfejlesztőt használjunk, ami nem zárlatos, biztosan teljesen ép és egészséges, és úgy dolgozik ahogy azt az ember egy áramgenerátortól elvárná.

  Hol szerezhetnék be teljesen biztonságos aggregátort?

  Itt jön képbe a budapesti székhelyű BPGÉP. Üzletünkben egy újszerű SENCI SC-1000 5000E aggregátort találhat, mely 230 V feszültségű gép 12 órán keresztül működik egy huzamban, így eddig tudja fejleszteni az áramot. Található rajta egy alacsony olajszint jelző, mely a kis olajszintet érzékel, automatikusan leállítja a gépet, ezen felül óraszámláló kijelzővel van ellátva ami még a frekvenciát és a digitális feszültséget is mutatja. Önellátó funkciója segítségével, ha túlterhelést észlel azonnal jelzi a használónak.

  Fontos az aggregátor rendeltetésszerű használata, a legfontosabb a biztonság, emiatt meg kell felelni minden műszaki előírásnak.

  Ha felkeltettük érdeklődését, mindenképp látogasson el weboldalunkra, ahol megtekintheti a bérbe adható áramfejlesztőnket!

  https://www.bpgep.hu/gepkolcsonzes/aggregator-4-5-kw-230v-berles/