A Fisher egy olyan márka, amely termékek széles skáláját gyártja, beleértve az elektronikát, a háztartási készülékeket és az ipari berendezéseket. A Fisher az 1930-as évek óta működik, és azóta az elektronikai és háztartási készülékipar jól ismert márkájává nőtte ki magát.

Széles választék

A Fisher
számos terméket
gyárt, többek között házimozi rendszereket, hangszórókat, hűtőszekrényeket, sütőket és még sok mást. Termékeiket úgy tervezték, hogy megbízható teljesítményt, minőséget és értéket nyújtsanak a fogyasztóknak.

Kényelmes megoldás állandó hőfokra

A Fisher Comfort Plus klímák időzítés funkciójával akár azt is beállíthatjuk, hogy az esti órákban legyen melegebb, így például a munkából hazaérve kellemes hőmérséklet fogad majd. Nyáron pedig ennek köszönhetően hűvös lakásba léphetünk be egy fárasztó nap után.

Gyors és olcsó telepítés

A gázfűtés tervezése, anyagköltsége, engedélyeztetése és kivitelezése nemcsak költséges, hanem hosszadalmas folyamat is. Az újépítésű, vagy fűtés korszerűsítés előtt álló házaknál ezért érdemes elgondolkozni a klíma fűtésen is. A beszerelésre általában nem kell sokat várni, illetve többnyire a klímaberendezés jelenti a legnagyobb kiadást, amivel egyszerű előre kalkulálni.

Jól működik együtt a hagyományos fűtési rendszerekkel

Ilyenkor a klímával csak rásegítünk a gázkazán munkájára, de nem helyettesítjük azt teljesen, ezáltal mindkét rendszerből a legoptimálisabb teljesítményt hozhatjuk ki. Jó megoldás lehet például a tavaszi-őszi átmeneti időszakban is, amikor nem olyan alacsony a kinti hőmérséklet, de esténként már fázunk a lakásban. Ha társasházban lakunk és a többi lakóhoz, vagy egy előre megadott dátumhoz kötődik a fűtés beindítása szintén hasznos lehet a klíma fűtés.