Amikor cégünk IT kialakítására gondolunk, számos kérdés merülhet fel bennünk. Mi fog történni abban az esetben, ha leáll az egész infrastruktúra? Ki fog ezért felelősséget vállalni – és ki lesz az, aki az egész rendszer karbantartását el fogja végezni? Íme, a megfelelő tippek és tanácsok, melyekkel cégvezetőként Neked is érdemes tisztában lenned.

Milyen szempontok alapján kell értékelni egy rendszerüzemeltető céget?

Több olyan szakmai és üzleti szempont van, ami alapján érdemes a vállalkozást értékelni. Ezek közül íme, néhány – a legfontosabbak:

Megbízható háttér. Olyan háttér, amely akár évtizedes szakmai tudásnak és tapasztalatnak örvend. Ez esetben jó eséllyel nem fog a jövő héten megszűnni a vállalkozás.

Kiváló referenciák. Vannak olyan partnereik, akik a hétköznapi emberek számára is ismertebbek? Ha igen, akkor biztosra vehető a profizmus.

Komplex strukturális felépítés. Megvan a vállalat megfelelően strukturált felépítése és kinézete? Mindenre külön szakértőjük van, vagy mindenesekkel próbálnak meg megoldani mindent?  

Korrekt árak. Korrekt árakon dolgozik a vállalat? Annyit kér, amennyit a szolgáltatása ténylegesen megér a munkatársaknak?

Miért éppen a Hunet Kft?

Nagyon kevés olyan szereplője van a magyar piacnak, amely tényleg komoly referenciákkal, szakmai háttérrel és profizmussal rendelkezik. A Hunet Kft ezen cégek között van – több, mint 27 év szakmai tapasztalattal, nemzetközi háttérrel és igazi profizmussal állnak a munkáikhoz. Ennek köszönhetően nagyon sokan gondolják úgy, hogy igazán jó üzleti partnerként lehet rájuk tekinteni.