Taxival utazni mindig is különleges érzés volt és élmény. Móka és kacagás: mondanák sokan. Való igaz és tény, hogy sokkal felemelőbb érzés taxival menni valahová, mint mondjuk villamossal és busszal. De pontosan mi az, amiben más lehet ez a fajta utazás? Miért számít különleges élménynek?

Van egy kedves sofőr

A taxiknak mindig van egy kedves sofőrjük. A taxisofőr pedig arra jó, hogy segítsen abban, hogy az utazás kellemes legyen. Mindig előzékeny és empatikus, már akkor is, amikor az autóba kellene beszállni. Mindig odafigyel a kéréseinkre és az igényeinkre, ezért sokkal jobb, mint egy buszvezető.

Mindig kényelmes az autó

Taxizni nem is lehet olyan autóval, ami nem lenne kényelmes. Az ülések makulátlanok és párnázottak. Mindig van hely arra, hogy a lábunkat kinyújtsuk, és mindig van arra lehetőség, hogy igazán jól ellazuljunk a széken.

Akár állatok is jöhetnek velünk

Akár állatok is beülhetnek a kocsiba, nemde? Van, hogy kutyát is kellene szállítani, vagy macskát. Ennek köszönhetően a szállítás lehetősége mindig nyitott lesz.

Nem kell figyelnünk az útra

Az útra mindig oda kell figyelni – de csak annak, aki sofőr. Aki hátul ül az ülésen, az nyugodtan ellazulhat, és bármikor dönthet úgy, hogy csak henyélni és csak heverészni szeretne.

Talán a legnagyobb különbség

A legnagyobb különbség talán az, hogy egyáltalán nem kell törődnünk a külső problémákkal. Egyszerre elillanhat minden bajunk – csak be kell szállni az autóba, és kész!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.