Az emberi táplálkozás ma már egy külön tudományterület. Akik sikeresek akarnak lenni a táplálkozástudományban, azoknak rendszeresen képezniük kell magukat – és ez alól egyszerűen nincs kivétel. Azonban laikusként is érdemes lehet a legfőbb dolgokkal tisztában lenni, és az is elengedhetetlen, hogy mindig pontosan lássuk, hogy milyen tápanyagokból lenne szükség extra bevitelre.

Miért nem elegendő manapság a zöldség és gyümölcs fogyasztása?

Ma már máshogy termesztenek az emberek növényeket. Rengeteg vegyszer és káros vegyianyag kerül gyakorlatilag mindenbe – ennek köszönhetően a vitamintartalom minden természetes élelmiszer esetén drasztikusan romlik.

Ennek köszönhetően az emberek ma már nem jutnak elegendő mennyiségű C-és D vitaminhoz, de egyéb forrásokból is hatalmas hiány lelhető fel.

Miért van szükség étrendkiegészítőkre?

Az étrendkiegészítők piacán már rengeteg fajta plusz termék kapható, ezek a legjobb biogazdálkodásokból kinyert tápanyagokat tartalmazzák, így megfelelő koncentrátum érhető el. Ennek köszönhető a különleges tápanyagtartalom.

Három olyan tápanyag, amit nem hagyhatunk ki

D-vitamin. Bizony, a csontok egészséges fejlődésének egyik alapja a kalciummal együtt. A D-vitamin rendkívül alacsony mennyiségben van jelen az emberi szervezetben egy idő után, ha nem szedjük, különösen a tél végén – a napfény hiányának hatására.

C-vitamin. A legfontosabb vitamin, amelyre a legnagyobb mennyiségben van szüksége az emberi szervezetnek. Mindenki tudja, hogy a felfedezője ráadásul egy híres, ismert magyar tudós!

Omega 3. Sokan az intelligencia alapjának tartják, és úgy vélik, hogy a humanoidok szellemi képessége elsősorban ezen termékekkel hozható összefüggésbe. Ez teljesen így van!

Ha ezekről szeretnénk bővebben olvasni, akkor látogassunk el az alábbi URL-re: https://www.nutri8.hu/blog

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.