Nagyon sok olyan szakember van a gépészeti iparban, aki aranyat ér, de vannak olyanok is, akik nagyon gyenge szakmai tudással rendelkeznek. Mindig fontos, hogy olyan emberekkel próbáljuk meg a gárdánkat bővíteni, akikre lehet számítani, akiknek a véleményére lehet adni, és akik tényleg a legjobbak az adott szakterületen.

Miért fontos, hogy legyen valaki, aki kiszolgálja cégünket, ha cserejavításról lenne szó? Egyáltalán mit jelent ez a fogalom? – Kérdezhetik sokan joggal.

A javítás egy külön szakma

A gépészeti ismeretek alapvetően fontosak – tudni kell például, hogy hogyan épül fel egy hajtómű, mik azok a fogaskerekek, és tudni kell műszaki rajzokat olvasni. A mechanikai, dinamikai, rezgéstani ismeretekről sem szabad megfeledkezni – de van egyvalami, ami mindennél fontosabb: ez pedig a javításhoz, bütyköléshez való érzék.

Hogyan működik egy CNC gép?

Sokféle CNC gép, berendezés létezik – ezekkel lehet különféle alkatrészeket gyártani, formára fúrni és faragni. A CNC gépek általában sokféle technológiát tudnak alkalmazni: például lehet velük köszörülni, marni, esztergálni és fúrni egyaránt.

Miért a Coware?

A vállalat Magyarország egyik piacvezető cserejavítással foglalkozó partnercége. Rengeteg olyan gyártástechnológiával foglalkozó cég van, amelynél fontos, hogy ezen gépek megfelelően karban legyenek tartva.

Ha meghibásodás történik, akkor azt azonnal javítani, kell, hiszen az anyagi kár hatalmas lehet, ha túl sokat kell a termelést és gyártást fenntartani, megállítani.

Ha szeretnék, vegyék fel velük a kapcsolatot: https://coware.hu/hu/contact-hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.