Sok cégvezető talán úgy gondolja, hogy felesleges lenne rendszergazdákat alkalmazni. Miért hibás ez így, és miért mondható el, hogy mindenképp szükséges egy olyan személyt találnunk, aki ezzel profi szinten tud foglalkozni nálunk?

A megfelelő működés elengedhetetlen

A hatékony rendszerműködés olyan, akár az egészség. Addig nem értjük meg, hogy mennyire sokat ér, amíg egyszer csak el nem romlik, tönkre nem megy – akkor viszont minden megáll körülöttünk. Sok vállalat tudna arról mesélni, hogy mennyire sok pénzük ment kárba pusztán azért, mert egyszer csak meghibásodott egy szerver, és rengeteg fontos adat tűnt el.

A GDPR sem tréfadolog

Az adatvédelem talán az egyik legfontosabb része a mindennapi munkának. Sok cég kapott már hatalmas büntetéseket azért, mert a személyes adatokat nem megfelelően használták fel, vagy kezelték. Ha egy szerver megsérül, akkor nagyon komoly bírságra és üzleti titkok elvesztésére számíthatunk.

Kit érdemes megkeresnünk?

Kit érdemes megkeresnünk ezzel a lehetőséggel? Kérdezik sokan. Hiszen egy teljes állásban foglalkozatott rendszerüzemeltetőt nem feltétlenül érné meg felvenni erre a feladatra. Ezért érdemes egy olyan céget választani, akivel külsős, szerződéses viszonyban végeztethetjük el a munkát.

Ilyen például a Hunet Kft. Több évtizedes tapasztalattal, hatalmas technikai tudással, speciálisan a kis-és középvállalkozói szektor igényeihez igazodva várják új partnereiket és ügyfeleiket. Hálózatépítéssel, szervezüzemeltetéssel, hardverek beszerzésével és ezek karbantartásával egyaránt foglalkoznak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.